May 11, 2016 Andrei

Honda del Sol | financial mistake (VIDEO)

Este prima dată când fac un articol pe blog despre unul dintre clipurile mele (mă refer la partea de blog, portofoliu și celelalte detalii fiind și ele pe site) dar postarea asta explică într-un fel sau altul inactivitatea de pe blog din ultimele zile. Pe lângă alte proiecte filmate săptămâna trecută, clipul cu Honda del Sol este cel care a ieșit primul la suprafață iar în spatele lui e o poveste destul de interesantă.

Luni pe la un 8 fără ceva dimineață plecam cu Robert pe Transalpina să filmăm clipul, chiar dacă prognoza anunța ploaie și alte minuni de genul. Ziua precedentă am petrecut-o la București filmând un alt proiect, deci oboseala era ca la ea acasă. Ploaia ne-a dat bătăi mari de cap în sensul că nu se mai oprea. Am prins probabil 10-15 minute în care nu ploua foarte tare ca să putem filma.

Povestea clipului s-a conturat mai mult la montaj ținând cont de cât de limitați am fost de vreme. Chiar dacă este printre primele clipuri automotive realizate de mine, îmi propun să continui și pe partea asta. Sunt deja câteva propuneri pentru colaborări deci cu siguranță o să mai apară astfel de clipuri.

Dacă vrei să fii la curent cu ce mai apare nou, ai la dispoziție pagina de Facebook: Andrei Ursu Filmmaker

Orice sugestie/părere este binevenită. Enjoy!

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get in touch!